More articles
Cultuurpad Coevorden ‘Van De Kiel tot Steenwijksmoer’

Cultuurpad Coevorden ‘Van De Kiel tot Steenwijksmoer’

Het Cultuurpad Coevorden is een rondwandeling van meer dan 200 kilometer door de gehele gemeente Coevorden. De route is samengesteld door inwoners van de gemeente. Zij hebben op de route plekken aangewezen waar ze graag wat meer over willen vertellen. Daarbij kan het gaan het over historie, landschap, monumenten, kunst, natuur, gebouwen en verhalen.

De route start in Zwinderen, maar je kunt natuurlijk altijd een ander begin van je wandeling kiezen. Stad en de dorpen worden met het Cultuurpad aan elkaar verbonden en daarom gaat de route niet altijd het centrum in. Natuurlijk zijn alle plaatsen stuk voor stuk een bezoekje waard. Verlaat de route dus vooral om te genieten van de authentieke brinken, gezellige horeca en mooie musea en galerieën in de plaatsen waar je langs- of doorheen loopt.

Van het Cultuurpad is ook een routeboek gemaakt. Deze is voor € 9,95 verkrijgbaar bij de TIP-kantoren en Readshop Coevorden.


https://welkomincoevorden.nl/cultuurpad/?fbclid=IwAR2AniV_XPlOPvyLZdRzYnsVqNV7jOZPRjXwuv3-qLnZOGmjx7Nb2xmK77k


This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question. Or read on with , or go to the overview of all articles.

Published 26-10-2023 / Copyright © Bij Aquamarijn